Ansiktsakupressur

Ansiktsakupressur

Kosmetisk akupressur – ”Ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp”

I Kina är ansiktsakupunktur vanlig som skönhetsbehandling. Som i all akupunktur använder man nålar som man sticker in i ansiktets akupunkturpunkter.

Det är inte en smärtfri metod och det kan ge blödningar och svullnader i huden.


Jag använder mig av akupressur, som är en bättre metod när det gäller ansiktsbehandling.Den är dessutom smärtfri. I stället för att sticka in nålar trycker jag på ansiktets akupunkturpunkter med mina fingrar. Det ger en mycket bra kosmetisk effekt.

Det ökar hudens elasticitet och ger en riktig ansiktslyftning. Minskar rynkor kring ögonen, pannan och munnen och minskar storleken på ansiktsporerna.

Akupressur är en effektiv icke kirurgisk behandling för att minska tecknen på åldrande. Den baseras på traditionell kinesisk medicin.

Estetisk akupressur är en av de populäraste ansiktsbehandlingarna i Kina och runt om i världen just nu och är ett alternativ till kemisk behandling.


I Kina har behandlingar för föryngring och vitalisering av huden med akupunktur använts under flera tusen år och var tidigare endast förbehållet privilegierade grupper.

Jag använder akupressur istället för akupunktur, det har samma effekt, men är helt utan de skador och blödningar som akupunkturnålar kan orsaka.


En behandling med ansiktsakupressur kommer att ge dig en känsla av välbefinnande och avslappning

Enligt traditionell kinesisk medicin går de flesta meredianerna genom ansiktet. Vid ansiktsbehandling med akupressur påverkas hela kroppen, t.ex.

Höjs immunförsvar och hormonfunktion.

Stressen minskar och det psykiska välbefinnandet ökar

Minimerar eller tar bort fina linjer och rynkor.

Reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen.

Förbättrar ansiktsfärgen och ger huden en hälsosam lyster.

Minskar storleken på porerna.

Ökar blodflödet.

Reducerar akne